Myymme ja toimitamme klapit Paimion seudulla

Myymme laadukkaat kotimaiset klapit joko irtotavarana tai 1,5 kuution säkeissä, toimitamme klapit 3-7-irtokuution kuormina sopimuksen mukaan Paimion ja lähikuntien alueelle, tai itse noutaen kaikenkokoiset erät.

Tuotteisiimme kuuluvat kuiva koivu - ja sekaklapi jota on saatavana ympäri vuoden. Kuivan, irtotavarana toimitettavan klapin pituus on 33cm.

1,5 kuution säkeissä toimitettavaa klapia on saatavana 27cm ja 33cm mittaisena.

Puut pilkotaan keväällä maalis-huhtikuussa, kuivataan ulkona maasta kohotetulla alustalla ilman lisäenergiaa. Kuivuttuaan pilkkeet siirretään kesällä sisävarastoon odottomaan asiakkaalle toimitusta.

 Keväällä maalis-huhtikuussa on saatavana myös tuoretta klapia. Polttopuut katkotaan asiakkaan tarpeen mukaan oikeaan pituuteen. Koneella on mahdollista valmistaa 25-60cm pitkiä klapeja ja pöllin halkaisu on mahdollista 2-6 osaan.  Voin myös tulla kotiisi paikan pääle pilkkomaan puusi klapeiksi tehokkaalla klapikoneella.

Energiapuun ja risujen korjuu

Kun on aika siistiä pellon reunat, autamme mielellämme. Siistimme pellonreunat, raivaamme risukot sekä teemme puiden ja risujen korjuutyöt. Kerätyn puutavaran voi hyödyntää omassa hakelämmityksessä tai myydä. Avustamme  energiapuun markkinoinnissa. Talvisin teemme myös lumitöitä ja aurauksia.

Käytössämme on traktori ja metsäperävaunu, joka on modifioitu kokopuu rangan kuljetukseen. Sekä telakaivinkone energiapuukouralla. Teemme energipuun korjuuta yhteistyössä Kaivuu Sirkkilän kanssa.

Kuvagalleriasta voit katsoa kuvia pellonreunan raivaus työmaalta ja koneista.